TOPPERS

HOME

September - oktober

jooooow de manne,

Er staat weer een bangelijk jaar voor de deur waarin wij ons gelijk zotte zullen gaan amuseren. Wij gaan ons elke zondag uitleven met jullie want den Bastos en ik hebben al een paar graven spelen in petto. Dit is het programma voor de volgende 2 maanden. Dus BE THERE OR BE A WEUTTEL

Zondag 10 september 2017: Overgang
Spannend, spannend, spannend wie wordt jullie nieuwe leiding? Dit zulle jullie vandaag te weten komen. Kom zeker af zodat ge uw nieuwe, knappe, sterke, grappige en zeker niet te vergeten enthousiaste leiders kunt verwelkomen.

Zondag 17 september 2017: Startdag
Vandaag mogen jullie al de vrienden meepakken naar de Chiro. Het is het begin van het jaar dus jullie kunnen het al raden: nen bangelijken doolhof, en ultracool springkasteel, nen deathride, enz… staan op jullie te wachten. Dus kom zeker af allemaal want hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Zondag 24 september 2017: Lokaal versieren
Ons lokaal wordt vandaag gepimpt door ons. We gaan er een echte ‘mancave’ van maken zodat we het hele jaar in een mooi en proper lokaal kunnen zitten. Als je thuis iets hebt dat in de weg staat en denkt te kunnen gebruiken, zeker meenemen!

Zondag 1 oktober 2017: Volksdans Liezele
Vandaag gaan we Liezele eens laten zien wat voor een feestbeesten er in Chiro Kalfort zitten. Dus pak allemaal jullie dansbenen uit de kast zodat we iedereen naar huis kunnen dansen. Vergeet geen extra centjes mee te pakken voor een hapje en een drankje!

Zondag 8 oktober 2017: Balsporten
Manne, wij gaan eens zien vandaag wie er het best met ballen kan omgaan. We gaan eens laten zien aan Ronaldo hoe ge eigenlijk moet voetballen, Michael Jordan de ring eens wijzen en Kim Clijsters hoe ge een racket vasthoudt. We gaan alles spelen wat te maken heeft met nen bal want na een heel week achter de boeken te moeten zitten mag er ook een beetje sport bij zijn he.

Zondag 15 oktober 2017: Lekker zwemmen
Juuuuuu, neem jullie mooiste ZWEMBROEK uit de kast en ga maar een paar keer naar de fitness, want we gaan zwemmen en weet je wat dat wil zeggen? Mooie meisjes. Dus vergeet zeker jullie titsskills niet want die kunnen wel eens van pas komen.

Zondag 22 oktober 2017: Doop
Vandaag is een dag voor de mensen die niet bang zijn voor een beetje vuil en die niet bang zijn om een beetje ruig te doen. Vandaag worden jullie opnieuw gedoopt zodat we het jaar kunnen starten met de groep. Neem zeker KLEREN MEE DIE VUIL MOGEN WORDEN. En DOUCHEGERIEF. Zodat jullie met ne frisse kop terug naar het thuisfront kunnen vertrekken.

Zondag 29 oktober 2017: Het grote Bastosspel
Den Bastos heeft voor jullie een bangelijk spel in elkaar gestoken waar we ons ne gansen dag mee gaan kunnen uitleven. Hoe het juist in elkaar zit ga ik nog niet verklappen maar zijt er maar zeker van, dit wordt ne zotte zondag. Allen daarheen!

Greets and kisses,

Wout AKA Bestes AKA dieje lange met zijnen baard
Servaes AKA Wimmeke AKA curryworst