RAKKERS

HOME

September - oktober

Jooooo boys!

Hoe is het met jullie? Goede vakantie gehad? Wij alvast wel zeneeee! Klaar voor het nieuwe Chirojaar? Zekerr wel! Wij hebben alvast heel veel zin in dit jaar! Jullie lieve leidertjes hebben dit jaar weer eens heel hard hun best gedaan om de meest crazy programma’s uit hun hoofdje te destilleren. We hopen alvast dat we erin geslaagd zijn. See you on Sunday boysss!

Zondag 10 september 2017: Overgang
Pink nog snel een traantje weg omdat jullie afscheid moeten nemen van jullie leiding van vorig jaar maar niet getreurd wanttt: ‘Alia iacta est’ ofwel ‘de teerling is geworpen! Vandaag gaan jullie te weten komen welk dynamisch duo jullie leiders worden voor dit jaar!!! Ook zullen de 2de jaar speelclubs van vorig jaar zich bij de beste groep van Chiro Kalfort voegen (=wij dus) en gaat jullie leiding aka marvelous Moefie en fantastische Jakke er een ge-wel-dig-uber-cool-spet-te-rend-niet-normaal-graaf jaar van maken!

Zondag 17 september 2017: Startdag
Ja jongens! Vandaag is het dus startdag! Het is dus de bedoeling om zoveel mogelijk maatjes , aliens en andere buitenaardse wezens te laten kennismaken met onze super mega bangelijke Chiro! Vergeet dus zeker niet om allemaal zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen.

Zondag 24 september 2017: Lokaal pimpennnn!!!
Vandaag is het dus de bedoeling dat wij ons lokaal omtoveren tot een rakkerprove ‘chillzone’ met posters, lichtjes, gestolen zetels van de toppers, zwembaden, glijbanen, vuurwerk, een tennisbaan en misschien zelfs (als er tijd over is) een voetbalstadion… eigen ideeën zijn ook steeds welkom! Breng dus vandaag zeker jezelf mee en een paar posters om in ons lokaal op te hangen. CU on Sunday!

Zondag 1 oktober 2017: Doop
Hallow groene kiwi’s! Vandaag gaan wij uitzoeken of jullie het wel waard zijn om Rakkers genoemd te worden. Wij gaan jullie onderwerpen aan enkele levensgevaarlijke en moed testende proeven. Schraap voor vandaag al jullie courage bij elkaar, slaap eens goed uit want het zal nodig zijn! Vergeet vandaag zeker geen reservekleren aan toe doen en douchegerief mee te nemen! Tot dan mijn groene krijgers!

Zondag 8 oktober 2017: Inleefspel ‘treinen’
Komt dat zien, komt dat zien! Het eerste inleefspel van de rakkers van Chiro Kalfort 2017-2018 is een feit! Ik ga nog niets verklappen over dit enorm-grave spel maar ik zeg wel dat het iets te maken heeft met *tromgeroffel* *hou u vast aan de takken van de bomen* … treinen! Deze zondag afkomen naar de Chiro is dus de boodschap!

Zondag 15 oktober 2017: Boenkentocht
Yuu de mannen! Voor vandaag hebben jullie leidertjes weer eens een kei-cool programma uit hun mouwen geschud! Vandaag gaan we boenken! Voor diegene die niet weten wat deze supergrave discipline inhoudt: altijd en overal rechtdoor lopen. Door beken, kerken, huizen, sportzalen, scholen…. Overal doorheen! Vergeet daarom vandaag zeker geen vuile kleren mee te brengen vandaag! Want het kan vandaag wel eens lekker vuil worden met al die vieze beeken heehee

Zondag 22 oktober 2017: Inleefspel gotcha
Nee, vandaag gaan we niet als hersendode zombies door de straten lopen met onze gsm in de hand en helemaal loco worden als we een lugia of mewtwo gevangen hebben… Vandaag gaan we een nieuwe versie spelen van het bekende ‘gotcha’-spel! Hiervoor moeten we uiteraard met voldoende leden zijn dus laat je maten niet in de steek en kom op deze dag zeker een kijkje nemen op de chiro!

Zondag 29 oktober 2017: Roage spelen
Vandaag gaan we eens zien wat voor een beiren die rakkers van kalfort wel niet zijn! We gaan ons helemaal onderdompelen in allemaal ruige spelen zoals palen wegsmijten, aan touwen trekken, tractorbanden verslepen, om ter langst aan nen boom hangen, vleeshoop, vaksleuren, etc etc.

XOXO van jullie leiding:

Moefie aka kapitein eenoog lodderoog
Jakke aka gids bij natuurpunt