KERELS

HOME

September - oktober

Yuuuuuuuuu de mannen,

Kerels kunnen we jullie pas noemen na de Doop natuurlijk ;). Hier zijn we weer een jaar verder met een nieuwe kleur of dezelfde. Deze keer met jullie favoriete leiding natuurlijk! Wij staan hier klaar om het beste Chirojaar ooit te beleven! Alles wat wij in petto hebben voor jullie de eerste 2 maanden staat hieronder. Tis nogal veel maar lezen vindt iedereen toch wel leuk zeker? Wij zijn in ieder geval klaar voor dit jaar en hopen zoveel mogelijk mensen te zien. Be there or Be nowhere

Zondag 10 September 2017: Overgang
Spannnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeennnnnnd vandaag weten jullie eindelijk wie jullie leiders zijn!!! Bent ge nu ni kei content? Het beste trio van Chiro Kalfort staat klaar en paraat voor een geweldig jaar samen met jullie!! Vandaag zullen we starten met ons als nieuwe leiders. We gaan nu eerst nog leuke kennismaking spelletjes spelen op de Chiro en vervolgens over gaan tot het echte werk. See you there boiis

Zondag 17 September 2017: Startdag + Pukema
Vandaag zullen we starten met de jaarlijkse traditie van de startdag! Moesten jullie nog vrienden hebben buiten de Chiro mogen jullie deze sowieso eens meenemen want hoe meer vrienden hoe meer vreugd! Kalfort kermis is juist gedaan maar wij zijn klaar om terug op de botsottos te gaan zitten!! Eerst gaan we nog leuke kennismaking spelletjes spelen op de Chiro, maar ik zou jullie ook aanraden om wat extra geld mee te nemen voor op Pukema zelf. Wat gel in jullie haartjes smeren kan ook geen kwaad, want naar ’t schijnt durven daar ook wel eens knappe grieten rond te lopen ;). (En misschien ook wat extra versiertrucks voorzien, want de Vinnie aka Titskeuning van de leiding zit in Rusland dus kan ulle niet helpen vandaag). Oefen maar al goed op jullie botsautoskills, want van de leiders gaat ge toch niet winnen ;). Tot dan boysssss.

Zondag 24 September 2017: Maffiosi
Vandaag gaan we nog is wat nostalgie terug brengen naar de hood van Kalfort. We gaan een maffiaspel spelen getint in het Kalfortse gettoleven zoals onze echte mc tempel het vroeger deed. We gaan terug naar de tijd waar hij is opgegroeid en gaan het leven een keer uit zijn ogen bekijken dus kzien ale dan eeeeej

Zondag 1 Oktober 2017: Pimp My Chirolokaal
We gaan niet te veel op ons gat zitten vandejaar, maar toch: een vet lokaal is essentieel voor een vet Chirojaar! Vandaag gaan we er dus alles aan doen om jullie wildste lokaal-pimp-dromen uit te laten komen! Pakt dus alles maar mee wat ge thuis hebt liggen en kerel-lokaal waardig vindt. Denk aan: posters met naakte grieten, posters met grieten die niet naakt zijn, posters met meerdere naakte grieten, restjes verf om een portret mee te schilderen van jullie liefste leiders in ’t groot op de muur, dat inbouw-binnenzwembad dat ge toevallig thuis nog hebt liggen, basketbalringen zodat we niet meer naar buiten moeten om te basketten, restjes domotica die ge thuis niet meer nodig hebt, discolampen voor onze wekelijkse raves mee te organiseren, een foto van de mama en papa (zodat die ook altijd nog een oogje in het zeil kunnen houden, … De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat jullie fantasie maar de vrije loop!

Zondag 8 Oktober 2017: DOOP
Hoewel we jullie reeds bestempelden als ‘Kerels’ of ‘Merels’, zijn jullie die naam niet volledig waardig. Geen nood want daar gaat vandaag verandering in komen. Wij zullen jullie op de proef stellen met verschillende opdrachten. JA, vuil zult ge worden. Ik veronderstel dat jullie allemaal aanwezig zullen zijn om elkaar te steunen in het belangrijkste moment van uw Kerelsjaren. Gouden tip: neem slechte/oude kleren mee die heel vuil mogen worden! Maar geen nood, na deze dag staat er een goeie koude douch op jullie te wachten! Wie zal het verdienen om een echte Kerel te zijn?!?

Zondag 15 Oktober 2017: KALFORT EXPRESS
Wie kent het nog, Peking Express?? Dat avonturenprogramma waarin koppels op een heldhaftige tocht worden gestuurd met één doel: veel geld verdienen of niet uiteengaan tijdens de uitzendingen. Omdat er toch heel wat grave dingen gebeuren tijdens dat avontuur, maar Peking nu iets te ver is, hebben wij de Kalfort Express klaarstaan voor jullie!! Bereid je maar voor op een dag die voorbijvliegt als een razende trein, vol avontuur, spanning, grave uitdagingen en nog veel meer! Omdat we jammer genoeg geen tuktuks hebben rijden in het dorp, waarmee jullie dan zouden kunnen meeliften, moogt ge vandaag zeker uw fiets niet vergeten! Tot op de Express, boysss!

Zondag 22 Oktober 2017: Vikings
Of ge nu deze serie kent of niet maakt allemaal niet uit! Wat er vandaag op de planning staat is een inleefspel en zegt dit niet al genoeg? Allee we zullen nog wat meer informatie geven. Het gaat over Vikings. Nee nog niet voldoende? Het speelt zich af in het verleden. Ja mannen ik ga niet alles verklappen he!!! Als ge echt wilt weten wat er allemaal gaat gebeuren zou ik zeggen, komt maar af want wie weet zit er in jullie bloed wel ne Viking.

Zondag 29 Oktober 2017: Escape Room CKC
Voor diegenen die niet weten wat een ‘Escape Room’ is, blijft vandaag een grote verrassing! Diegenen die het wel denken te weten, weten dat ze zich kunnen verwachten aan een extreem grave namiddag, vol raadsels, teamwerk, spanning, puzzels, hopelijk geen pipibroeken, … kortom: een onvergetelijke zondagnamiddag. Durf jij te ontsnappen uit de kerkers van CKC?? Kom jezelf en jullie groep dan bewijzen vandaag!! Tip: voor de leden die toch bezwijken onder de spanning, op het internet staan voorbeelden genoeg van Escape Rooms, om jullie al een beetje warm te maken ;) .

Dit is alles wat we in de kast hebben liggen voor de komende 2 maanden! Wij verwachten iedereen elke dag aanwezig want zo zal alles plezanter worden!

Greeeetzzzzz van het beste leidingsteam:

Jef aka Vaos, Mouson

Piet aka Pietje Big D, Piet

Vincent aka Vinnie, lekkerste woaf van ons leidingstrio